608 744 858 info@bubik-vrata.cz

Hliníková lamela 37mm

Hliníkové lamely představují ideální řešení pro venkovní rolety, které spojují moderní design, vysokou funkčnost a dlouhou životnost. Jedním z nejoblíbenějších produktů v této kategorii je hliníkový profil PA 37, který se vyznačuje nízkou výškou a štíhlým tvarem, což z něj dělá perfektní volbu pro různé systémy venkovních rolet. Díky své subtilní konstrukci se lamely snadno navíjejí a pohodlně vejdou i do menších roletových schránek.

Konstrukce venkovních rolet s profilem PA 37 zajišťuje nejen účinnou ochranu před sluncem, ale také zvýšenou bezpečnost a soukromí. Venkovní rolety s těmito lamelami jsou vyrobeny z kvalitního hliníkového plechu, který je odolný vůči povětrnostním vlivům, což zaručuje jejich dlouhou životnost a spolehlivost. Lamely jsou navíc vyplněny PUR pěnou, která přispívá k jejich tuhosti a pevnosti, což je klíčové pro hladké ovládání rolet.

Profil PA 37 se vyrábí ve variantách s perforací nebo bez ní, a nabízí se v široké škále barevných provedení, které odpovídají paletě RAL. Tento flexibilní design umožňuje snadné sladění venkovních rolet s exteriérem budovy, zatímco barevný povlak je extrémně odolný proti povětrnostním vlivům.

Profil je vyplněný PUR pěnou, která přispívá k jeho tuhosti a pevnosti. Jeho nízká hmotnost umožní použití ručního, nebo elektrického ovládání.

Díky své nízké hmotnosti umožňují tyto lamely snadné ovládání venkovních rolet, ať už ručně, nebo prostřednictvím elektrického pohonu, případně solárního pohonu. Jejich ekologická výroba bez freonových sloučenin a kadmia zaručuje, že nejen šetří energii, ale jsou také šetrné k životnímu prostředí.

Hliníkové profily pro předokenní rolety patří k ekologicky čistým výrobkům. Pěna, kterou je profil vyplněný neobsahuje freonové sloučeniny a barvy použité k výrobě neobsahují kadmium.

Technické specifikace hliníkového profilu PA 37 pro venkovní rolety:

  • Hmotnost 1m²: 2,9 kg
  • Tloušťka lamely: 8,5 mm
  • Počet lamel na 1m výšky: 27
  • Maximální plocha výrobku: 6 m²
  • Výška lamely: 37 mm

Pokud hledáte spolehlivé a kvalitní řešení pro vaše venkovní rolety, hliníkové lamely PA 37 jsou tou správnou volbou, která kombinuje eleganci, praktičnost a dlouhou životnost.

Potřebujete s výběrem poradit? Ozvěte se nám.




BUBÍK - vrata, brány, žaluzie, rolety na Firmy.cz